dimecres, 22 de setembre del 2010

VIATGE AL MARQ D'ALACANT


Encetem el nou curs amb una proposat de viatge cultural que esperem us agrade. Tot i que va ser programada per a finals del curs passat, decidírem ajornar-la per a més endavant. I ara és el moment. Us hem organitzat una visita guiada al museu del MARQ, a la ciutat d'Alacant, per al proper diumenge 3 d'octubre, amb l'objecte de visitar l'exposició "L'enigma de la mòmia" on podrem veure peces autèntiques d'alt valor arqueològic i ens permetran aprofundir en l'art de l'antic Egipte. Si voleu més informació podeu fer clic ací.

La jornada es completarà amb la visita al Castell de Santa Bàrbara, un recorregut plaent per l'ampla explanada d'Alacant i, finalment i si encara disposem de temps, un passeig per la platja del Postiguet.

El preu del viatge és de 12 euros per als socis i de 15 euros per als no socis. Recordeu que els familiars que no són socis no poden gaudir-ne del descompte. Aquest preu comprèn el viatge en autobús i l'entrada guiada al museu del MARQ.
El dinar és lliure, però anant com anem a la platja del Postiguet, ben bé pot ser dinar de cabasset (de cadascú).
Els qui estigueu interessats heu de fer reserva de plaça (previ abonament dels diners del viatge) a la GESTORIA BOÏLS I BALLESTER, al carrer sant Vicent, número 2, en horari laboral, és a dir, matins de 9 a 14 hores i vesprades de 17 a 19.30 hores. Només els dies dijous 23, divendres 24, dilluns 27 i dimarts 28 d'aquest mes. 
Espavileu-se perquè només disposem de 40 places.