dilluns, 27 d’octubre del 2008

EXPOSICIÓ DE PINTURA D'ARTISTES LOCALS

L’Associació Cultura “La Garrofera”, amb l’objecte de promocionar als artistes plàstics locals està organitzat una exposició de pintura en la que poden participar tots els pintors nascuts, residents o vinculats d’alguna manera a l’Alcúdia de Crespins. Els qui ho desitgen han d’inscriure’s prèviament a la seu de la nostra associació (edifici de la Biblioteca Pública Municipal, primer pis), del 3 al 14 de novembre, de 19 a 20 hores (dilluns a divendres), indicant-nos el nom de l’obra que volen exposar i el tipus de tècnica emprada.
Les obres s’arreplegaran el divendres 21 de novembre, a partir de les 19:30 hores, a la Sala Generalitat de la Biblioteca Pública Municipal.
Està previst que l’exposició siga inaugurada el dissabte 22 de novembre, a les 18 hores i poder comptar amb la presència dels autors i autores, així com d’autoritats i públic en general.
Podrà visitar-se del 22 fins al 29 de novembre. L’horari d’exposició serà de 18 a 20 hores, de dilluns a dissabte, i de 12 a 14 hores el diumenge.