dijous, 3 de setembre del 2009

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE: "150 anys del TREN"


La nostra associació va rebre l’encàrrec per part de l’Ajuntament de coordinar la confecció i publicació d’un llibre commemoratiu dels 150 anys de l’arribada del tren a la nostra població.

Després d’un any de recerca de materials i de preparació, l’obra ja està enllestida i serà presentada en un acte públic que tindrà lloc el proper divendres, 4 de setembre, a les 20 hores, a la Sala de Lectura de la Biblioteca Pública Municipal.

L’obra, en la que ha col·laborat molta gent, està dividida en diversos apartats i arreplega, des de la tota la literatura dispersa sobre el tema que ja havia sigut publicada, fins a treballs d’investigació inèdits, una valuós arxiu de fotografies antigues, una relació dels objectes exposats en la mostra que organitzà la nostra associació l’any de la celebració de l’esdeveniment, degudament comentada i un recull de fotografies que aporten una mirada artística sobre el tren, i que tanca el llibre.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

¿Dónde se puede adquirir esta publicación?

A.C. La Garrofera ha dit...

El llibre és propietat de l'Ajuntament. Nosaltres només vam ser els encarregats de coordinar el seu treball. En principi, tots els socis de la nostra associació tenen reservat un exemplar (és part de l'acord amb el que arrivàrem). L'Ajuntament digué en l'acte de presentació que en unes dies faria un band per dir la forma i el lloc on la gent interessada podia aconseguir un exemplar. Gràcies pel teu comentari.

Anònim ha dit...

Muchas gracias por la información.
Saludos.

Enric Vidal ha dit...

Segons tinc entès, qui vullga el llibre ha d'apuntar-se en una llista al mateix Ajuntament.