dilluns, 3 de novembre del 2008

LLIBRE COMMEMORATIU


Per encàrrec de l’Ajuntament, la nostra associació coordinarà la confecció i posterior publicació d’un llibre commemoratiu sobre el 150 aniversari de l’arribada del ferrocarril a la nostra població. En aquest llibre hem previst arreplegar tota la literatura dispersa que hi ha sobre el tema a diferents publicacions d’àmbit local, oferir un catàleg de les peces més curioses que s’exposaren en la darrera exposició MIRANT ENRERE que organitzà la nostra entitat, una selecció de fotografies artístiques del reconegut i premiat fotògraf Pepe Pastor (que, entre altres persones, col·laborarà desinteressadament en el projecte) i un àlbum de fotografies antigues que siguen testimoni de la història del tren a l’Alcúdia de Crespins.
Per a aquesta última qüestió s’ha demanat la col·laboració ciutadana per si el veïnat vol, lliurement, participar i oferir la documentació que té guardada. Si és així, ha de posar-se en contacte amb qualsevol membre de la Junta Directiva o aplegar-se a la nostra seu (edifici de la Biblioteca Pública Municipal, primer pis) en horari de 19 a 20 hores, de dilluns a divendres.
Ni que dir té que puntualment us informarem de la presentació d’aquesta publicació de seguida que s’hi trobe enllestida.