dimarts, 10 de febrer del 2009

CURS SOBRE EL VOLUNTARIAT


Dintre dels cursos que estem organitzant des de caMot, vos anunciem que els propers dies 20 i 21 de febrer (divendres i dissabte) es realitzarà el curs que versa sobre la intervenció en situacions de risc de d'exclusió social. Recordem que no calen coneixements previs sobre el tema del curs; l'objecte del curs és doble: per un costat fer possible que aquelles persones que desconeixen el tema es puguen aproximar al mateix i, per altre, possibilitar un debat amb aquelles persones que ja estiguen treballant amb allò relacionat amb l'exclusió social.

Aquests objectius els aconseguirem mitjançant la posada en marxa de dues sessions. El divendres 20, a les 20:30h, es realitzarà una sessió introductòria. La sessió estarà a càrrec de Ruth López, treballadora social i llicenciada en ciències del treball, amb experiència al camp de la intervenció comunitària.

D'altra banda, el dissabte 21 a partir de les 18h, Toni Valero, educador social de la Coordinadora de Col·lectius del Parke Alcosa (d'Alfafar), farà una exposició sobre algunes de les situacions que ens trobem al món de l'exclusió, així com algunes de les estratègies possibles per intervindre.

Finalment, després de la intervenció de Toni Valero, hi haurà una taula d'experiències (que tindrà lloc al temps que sopem). A aquesta taula s'exposaran algunes inciatives relacionades amb el tema del curs, el que permetrà que la gent que desconega aquest àmbit es puga acostar a la seua pràctica i, també, que aquelles persones ja familiaritzades amb el tema puguen aprofundir i debatre amb els ponents.

El curs és gratuït, però hi ha una xicoteta aportació de 5€ pel sopar del dissabte. Agrairíem que confirmareu assistència a camot@hotmail.com