diumenge, 12 de juliol del 2009

NO! contundent al MACROABOCADOR de Llanera

Des de la plataforma vos estem molt agraïts de que vos manifesteu amb nosaltres en contra de la instal·lació d'un macroabocador a Llanera.
Hui ens hem reunit ací per fer entendre al consorci, als nostres representants municipals i a qui haja de decidir sobre la instal·lació del macroabocador de Llanera que, com es pot vorer, el macroabocador no és acceptat per la immensa majoria de les persones de la nostra comarca, ni és acceptable que es facen les coses d'aquesta manera.
I volem que quede clar, que diguen el que diguen els representants del consistori de Llanera, que la resta de poblacions afectades diem NO AL SEU MACROABOCADOR.

Diem, NO:
-No a la destrucció de la nostra serra i les nostres comarques.
-No a unes instal·lacions que afectaran a prop de 35.000 persones i que suposa hipotecar el nostre futur i el dels nostres fills.
-No a soterrar una bomba al nostre entorn, que només beneficiarà uns pocs.
-No a que se'ns considere un territori de segona.
-No a la forma de decidir la ubicació tan plena d'irregularitats.
-No a una gestió de residus tan egoista i tan econòmicament rendible per a alguns.
-No, no i no, sense estudiar totes alternatives possibles.

I exigim:
-Que es paralitze el procés JA!!!!!
-Una campanya d'informació clara i centrada en la reducció de la producció de residus, tal com s'indica en el Pla Integral de Residus.
-Que se separe el consorci en dues àrees independents, separant la gestió del fem de les comarques de la Vall d'Albaida i la Safor.
-Que preparen noves propostes integrals per a cada àrea o que es torne a les propostes socialment acceptades de la mancomunitat La Canal-La Costera.
-Que es desestime qualsevol abocador de dimensions semblants a les dels projectes actuals, siga en la ubicació que siga i que es projecten instal·lacions més menudes, segures i controlables.
-Que se’ns garantisca que no entrarà ni eixirà fem dels consorcis i que cada consorci serà autosuficient.
-Que es respecte el Pla Integral de Residus, i que es respecte i s'escolte a totes les persones afectades.

En resum diem:
NO AL MACROABOCADOR DE LLANERA.